SMTP.hu hírlevél küldés és világjáró üzleti SMTP
biztonságos  és gyors üzleti levelezés és olcsó hírlevél küldés bárhonnan bármikor
Internet és tárhely szolgáltatótól független e-mail és hírlevél küldés- ne érje be kevesebbel
Már 5 perc múlva használatba vehető- online megrendeléssel és fizetéssel
Egyszerű kezelhetőség- bárki könnyen beállíthatja, ha nem megy segítünk
100%-os mobilitás- a világon bárhonnan használhatja
Átlátható éves üzleti csomagok és rugalmas egyenlegfeltöltés hírlevélküldőknek
Világjáró üzleti SMTP és hírlevél tudásbázis:
Online marketing szakértőnk:
webgalamb.hu - hírlevélküldő program és marketingeszköz
A WebGalamb segítségével könnyen megtervezheti hírlevelei összetételét, s azok célba juttatását. Tudatos online marketing ügyfeleink személyes igényeire koncentrálva. Online hírleveleink monitorozott úton érik el a potenciális ügyfelek halmazát. A profittermelő hírlevelek világa Önre vár.
A WebGalamb.hu hírlevel kiküldéséhez az smtp.hu hírlevél csomagját használja.

Az üzleti levelezésre optimalizált csomagjainknál egyrészt az e-mailek lehető legnagyobb kiküldési sebessége volt a cél, másrészt pedig az, hogy a kiküldést végző rendszereink IP címei garantáltan ne legyenek SPAM listákon. E két jelenség a legtöbb hazai SMTP szolgáltatónál tipikus és visszatérő probléma. Hálózatunkban e két probléma fejlesztéseink és a fejlett monitoring rendszerünknek köszönhetően, immáron sok éve nem tapasztalható. Ezért is tudjuk garantálni Ügyfeleinknek, hogy a kiküldött üzleti e-mailjeik szinte azonnal célba is érjenek.

Az üzleti levelezéstől eltérő igényeket kellett a hírlevél küldéshez használt SMTP rendszerünk fejlesztése során megoldanunk. A Hírlevél SMTP szinte egyedülálló módon lehetőséget biztosít olyan mennyiségű e-mail tömeg kiküldésére, ami egy hagyományos SMTP szerver segítségével elképzelhetetlen lenne. Mivel minden Hírlevél SMTP-s Ügyfelünk számára minimum 1 darab dedikált IP címet biztosítunk a kiküldéshez, így a SPAM-be kerülés esélyét (számos más beállítás mellett) minimalizáljuk. Szerencsénk van számos olyan hazai Ügyfelet kiszolgálni, akik napi szinten milliós nagyságrendű e-mail küldési forgalmat bonyolítanak. A nagymennyiségű e-mail küldésben szerzett sokéves tapasztalatainkat felhasználva, folyamatosan újabb innovatív megoldásokkal látjuk el a Hírlevél SMTP rendszerünket.

Segítségre, tanácsra szorul? Keressen minket: info@smtp.hu